Nederlands (NL) German (DE)

Waar is mijn recept of bestelling op dit moment?

 

De tijd tussen aanvraag van het recept tot en met levering aan huis duurt maximaal ca. 2 weken. De behandelaar heeft ca. 1-3 werkdagen nodig om uw receptaanvraag te beoordelen, om te vormen tot een recept en door te sturen naar ons. De NatuurApotheek heeft ca. 1-3 werkdagen nodig om het recept te bereiden en klaar te maken voor aflevering en vervolgens heeft de pakketdienst ca. 1-3 werkdagen nodig om het pakket te bezorgen.

Wanneer uw recept administratief verwerkt is, ontvangt u al een melding met de Track & Trace van uw pakket. Het pakket is dan echter nog niet te volgen. Na de administratieve verwerking wordt uw recept bereid, dat kan 1-5 werkdagen duren. En pas nadat de pakketdienst het pakketje heeft opgehaald en gescand, is het pakketje door u te volgen.

Indien u minder dan 2 weken geleden een recept heeft aangevraagd bij uw behandelaar, bevindt uw recept zich dus zeer waarschijnlijk nog in één van bovengenoemde stappen, en zal het spoedig bij u worden aangeboden door de pakketdienst. Met de Track & Trace informatie die u heeft ontvangen via e-mail kunt u de zending volgen en eventueel de leveringsdatum en -tijd naar uw wens aanpassen.
Tip: via de PostNL app op uw mobiele telefoon kunt u ook brievenbuspost volgen.


< terug naar vragenoverzicht