Nederlands (NL) German (DE)

Welke speciale services kan de NatuurApotheek mij bieden?

 

Om tegemoet te komen aan de vele wensen van vele van onze klanten, hebben wij in de afgelopen jaren met veel enthousiasme en gedrevenheid allerlei mooie services ontwikkeld. Daarbij kunt u denken aan het uitvoeren van een medicatie check of medicatie beoordeling in geval een patiënt ook synthetische medicatie gebruikt, een advies op maat aangaande uw anamnese/diagnose/behandelstrategie/beoogde kruidensamenstelling, het opvragen van een analysecertificaat van een grondstof, het opvragen van een samenstelling van een bereiding, het laten maken van een medicijnpaspoort en de ontwikkeling van vele nieuwe producten op maat en de advisering daarbij.

Overzicht en prijzen speciale services:

 • Medicatie beoordeling:
  € 0,- (voor klanten van de NatuurApotheek)
  € 10,- (voor klanten van Sanjiao en EuroherbsPharmacy)
  € 25,- (voor niet-klanten)

 • Bepaling diagnose/behandelingsstrategie/kruidensamenstelling/second opinion:
  € 0,- (voor klanten van de NatuurApotheek)
  € 25,- (voor klanten van Sanjiao en EuroherbsPharmacy)
  € 50,- (voor niet-klanten)

 • Orderverwerkingskosten:
  € 10,- (voor alle klanten, voor orders die niet via ons receptenportaal voor behandelaars of via onze webshop voor behandelaars zijn ingediend. Voor een ingescand herhaalrecept van de NatuurApotheek rekenen we geen orderverwerkingskosten.

 • Opvragen analysecertificaat, of samenstelling bereiding:
  € 10,- (voor klanten van de NatuurApotheek, Sanjiao en EuroherbsPharmacy)
  niet toegestaan voor niet-klanten

 • Medicijn paspoort:
  Voor eigen leveringen: € 0,-
  Voor niet-eigen leveringen: € 5,-

 • Productontwikkeling:
  € 25,- tot € 50,- per uur afhankelijk van casus en/of wel of niet een bestaande klant,
  of € 2.500,- voorschot afhankelijk van casus (€ 25,- tot € 50,- per uur)

 • Spoedrecept NL:
  Indien na 12.00 uur in email en zelfde dag versturen: € 10,-

 • Expres bezorging buitenland (extra personele- en administratiekosten):
  € 25,-Toelichting:

Om te realiseren dat de kosten (met name personele kosten) die wij maken voor de uitvoering van deze en andere prachtige toekomstige services in ieder geval ten dele voor rekening komen van de afnemers van die services, vragen we vanaf heden een gedeeltelijke tegemoetkoming daarvoor. Dat heeft weer als voordeel dat de verkoopprijzen voor al onze grondstoffen, eigen bereidingen en producten minder snel zullen stijgen dan onze inkoopprijzen en dat dus degene die van een bepaalde service graag gebruik wil maken, daar ook ten dele voor betaalt. Deze nieuwe situatie doet recht aan onze eerlijke verdeling van kosten over al onze klanten zoals ooit bedacht door de oud-eigenaar en oprichter van de apotheek, Charles Wauters. De gemaakte kosten horen idealiter gedragen te worden door degenen die die kosten ook daadwerkelijk maken (het Lean en Mean principe). Daarmee is onze nieuwe kostenstructuur toekomstbestendig en streven wij ernaar maximaal in uw wensen te voorzien, zodat aan het einde van het jaar onze kosten en baten weer redelijk in balans zijn.


Met vriendelijk groeten,

Het team van de NatuurApotheek

(Dit is een automatisch gegenereerd antwoord. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via +31 15 3614477 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

www.natuurapotheek.com

 

< terug naar vragenoverzicht