Nederlands (NL) German (DE)

KennisUitwisselingsProgramma (KUP)

 

In het kader van het ‘KennisUitwisselingsProgramma’ (KUP) organiseert de NatuurApotheek vanaf maart 2015 een reeks van presentaties en lezingen voor artsen en therapeuten. De lezingen en presentaties zijn toegespitst op praktische informatie over de behandeling van diverse gezondheidsklachten en remedies uit de praktijk. Bij de verschillende beroepsverenigingen wordt accreditatie aangevraagd. Deze presentaties worden na de KUP bijeenkomsten verzameld op de website van de Stichting Dong Xi.

De doelstelling van het KUP programma is een verdieping aan te bieden op het gebied van Oosterse of Westerse fytotherapie of op het gebied van orthomoleculaire therapieën door middel van uitwisseling van specialistische kennis en ervaring vanuit de praktijk. Daarvoor nodigt de NatuurApotheek artsen en therapeuten uit om een presentatie te geven over hun beste therapeutische praktijkervaringen en over bijzondere klinische casussen waarbij de therapeutische interventies doorslaggevend waren voor de verbetering van de toestand van de patiënt. Tijdens de presentaties is het de bedoeling dat er ruimte is voor vragen, discussies en het uitwisselen van ontwikkelingen met betrekking tot het onderwerp van de presentaties. De KUP bijeenkomsten zijn proactieve ontmoetingen, waarbij met elkaar stappen gezet worden in het laten groeien van elkaars kennis en behandelmogelijkheden.

Clinical Nutrition College 1 > 1-9-2019 t/m 11-1-2020

De NatuurApotheek organiseert samen met en onder leiding van de arts en bioloog Engelbert Valstar een unieke cursus orthomoleculaire geneeskunde voor artsen, apothekers en therapeuten. Meer informatie...

Het programma van Clinical Nutrition College 2019-2020

KUP 4 - 12 maart 2017

Ervaringen in de Traditionele Chinese Geneeskunde en andere aanvullende therapieën bij huidproblemen in de praktijk (mens en dier)

Bekijk hier het programma van KUP 4

KUP 3 - 31 januari 2016 

Fytotherapeutische en orthomoleculaire ondersteuning bij schildklierpatiënten in de praktijk

Bekijk hier het programma van KUP 3

KUP 2 - 31 mei 2015

Fytotherapeutische en orthomoleculaire ondersteuning bij kankerpatiënten (mens en dier) in de praktijk

Bekijk hier het programma van KUP 2

KUP 1 - 1 maart 2015

Diabetes in de praktijk

Bekijk hier het programma van KUP 1
Bekijk hier de video van KUP 1