Nederlands (NL) German (DE)

Fahrenheit Farma


Op 1 januari 2007 heeft de NatuurApotheek de activiteiten van Fahrenheit Farma overgenomen. De oprichter van Fahrenheit Farma, apotheker drs. T.H. Khoe heeft ruim 40 jaar een apotheek gehad. Met de nodige kennis en een bagage aan ervaringen met innoverende elementen heeft hij enkele natuurlijke voedingssupplementen gebaseerd op wetenschappelijke basis geïntroduceerd. De hoogwaardige supplementen: Squalene Forte, Omega 3 Forte, Ultrageriatrie en Geriazym Forte van Fahrenheit Farma zullen vanaf heden via de NatuurApotheek leverbaar zijn. Onderstaand kunt u meer lezen over de betreffende supplementen.

Squalene Forte

Natuurlijke, zuivere olie uit diepzeehaai

Squalene forte van Fahrenheit is sind 1 augustus 2012 uit de handel.
Bij De NatuurApotheek 25% korting op het (vergelijkbare) AOV product. Vraag ons, als u meer inlichtingen wilt. 

Omega 3 Forte

De hoogwaardige, dubbel geconcentreerde visolie (35% EPA en 25% DHA) of Omega 3 Forte is definitief onbereikbaar

Essentiële Omega 3 vetzuren die het immuunsysteem ondersteunen. Reguleert de vetzuurstofwisseling en de eicosanoiden. EPA en DHA zijn omega 3 vetzuren. Deze speciale vetzuren zijn in staat om het triglyceridengehalte op peil te houden en hebben zo een beschermende werking EPA en DHA houden het bloed soepel DHA is van belang voor het gezichtsvermogen van kinderen. Komt voor in makreel, zalm haring, sardines en sprotjes. De NatuurApotheek heeft diverse omega3 capsules voor u beschikbaar. Allemaal van goede kwaliteit en tegen een zeer redelijke prijs.

Geriazym Forte

De kracht van Papaine en Bromelaine Geriazym

Enzymen-complex bestaande uit plantaardige enzymen: uit de ananas (bromelain) en uit de papaja (papaine), die auto-antilichamen sterk kan terugdringen en de ongewenste antigenen (lichaamsvijandige eiwitten en eiwit- complexen) van het lichaam kan afbreken en/of doen oplossen zodat het via de ontlasting of via urine het lichaam kan verlaten. Vooral het papaine component wordt in de immonologieleer en andere vakliteratuur als sterke antilichaamsplitsend genoemd.

Actieve bestanddeel per capsule: ananas enzymen (bromelain) 55 mg, papaya enzymen (papain) 100 mg, dl-alpha tocopherol 5 mg, lecithine 8mg, raapzaadolie en soyaolie.

Inhoud 60 capsules van 390 mg. Ontleend aan natuurlijke voedingsbronnen in enteric coated capsule. Prijs €19,45 per 60 capsules.
Bij De NatuurApotheek 25% korting! Bestellingen boven €70,- worden vrij van verzendkosten verstuurd. 

Ultrageriatrie

Ultrageriatrie van Fahrenheit is definitief uit de handel sinds 1 augustus 2012. Als uitstekend alternatief stellen wij u voor; VITAAL & IMMUUN capsules van de Natuurapotheek voor. Een hoogwaardig en compleet vitamine- en mineralenpreparaat. Precies op maat als aanvulling op de dagelijkse voeding van de oudere mens. Bekijk hier de samenstelling.

Profiteer van 25% korting op Ultrageriatrie capsules:
60 capsules voor € 12,25 (ipv € 16,33)
100 capsules voor € 19,22 (ipv € 25,62)
120 capsules voor € 22,70 (ipv € 30,26)