Nederlands (NL) German (DE)

E-ReXX

Ondersteuning libido

Algemeen

Zowel bij mannen als vrouwen kan er door allerlei factoren een verlaagd libido ontstaan. De leeftijd kan meespelen maar denk hierbij ook aan de invloed van luchtvervuiling, roken, diabetes, pesticiden, enz., enz. Als gevolg kan onze hormonale balans verstoord raken en de zin in seks verminderen. Mannen kunnen daarbij erectiestoornissen ondervinden, vrouwen vaak vaginale droogte.

Ongemakken die voortaan ondersteuning vinden door het gebruik van E-ReXX® en dat ongeacht uw leeftijd!

E-ReXX® bestaat uit louter natuurlijke ingrediënten met als doel het libido te ondersteunen. Er zijn geen ongewenste bijwerkingen. Het bloed circuleert op natuurlijke wijze naar de geslachtsorganen en zorgt daarbij voor een betere en intensere belevenis. Het volstaat om één of enkele uren voor seksuele intimiteit E-ReXX® in te nemen. De werking wordt uitsluitend bereikt na seksuele prikkeling. E-ReXX® is 12 tot 24 uur werkzaam. Het geeft geen ongewenste erecties.

Gebruik E-ReXX® in combinatie met VitalityMatrix® en OmegaMatrix® als u uw lichaam en libido wil ondersteunen op natuurlijke wijze. Laat u overtuigen door E-ReXX® en u zult van een bevredigend seksleven kunnen genieten!