Nederlands (NL) German (DE)

FlexAid gewrichtscrème

Pijnstillende crème om spier- en gewrichtspijnen te verzachten

 

 

 

 

 

 

 

Algemeen

FlexAid® is een pijnverzachtende zalf die een zeer snelle werking heeft op gewricht- en spierpijnen. De werking is echter niet alleen pijnstillend of kalmerend maar, door de bijzondere samenstelling, ook genezingsondersteunend. Voor gewrichtsherstel is een combinatie met FlexMatrix, FlexPro en eventueel de OmegaMatrix van belang.

Gebruiksaanwijzing:

Bij pijn de pijnlijke plaats inwrijven met een klein beetje zalf. De zalf is niet vet en mag afgedekt worden. Rustig inmasseren. Gebruik op plaatsen met spierpijn maar vooral bij gewrichtsklachten. Verbetering treedt binnen 5 tot 15 minuten op. De duur van de werking is klachtafhankelijk en lijkt een dag tot enkele dagen. Bij ernstige pijn enkele dagen achter elkaar een verhoogde dosering FlexPro innemen, bijvoorbeeld een week lang 3x daags 3 tabletten.

Werking

De crème is gemaakt van haaienleverolie (OmegaMatrix) en is zodanig goed absorbeerbaar dat het heel gemakkelijk de pijnlijke spieren of gewrichten kan bereiken. Hierdoor wordt het pijnremmende bestanddeel direct op de plaats van bestemming gebracht zonder door het hele lichaam te moeten gaan. Het heeft daarmee ook geen invloed op andere delen van het lichaam. De meest optimale behandeling is gebruik van FlexAid, samen met FlexPro en OmegaMatrix.

Als de pijn geen aantoonbare rede heeft kan het ook aan de voeding liggen. Vermijd dan zoveel mogelijk aardappels, tomaten, aubergines, paprika's, chilipepers en spinazie. Naast deze voeding is het raadzaam om meer omega 3 vetzuren te nuttigen uit capsules of vette vis, omdat deze ontstekingsremmend werken. Via een arts is het mogelijk om je vetzurenbalans te laten testen. In veel gevallen is de inname van Omega 6 veel te hoog (plantaardige olie met uitzondering van olijfolie).