Nederlands (NL) German (DE)

Ne-Ac (Acnevus)

Geef acné geen enkele kans

Algemeen

Ondersteuning voor een gezonde en gladde huid

Niets is zo ontsierend als acné. In vele gevallen gaat deze ontsiering van de huid vanzelf weg. Soms kunnen hardnekkige puistjes lelijke littekens nalaten. Acnevus® werd ontwikkeld om de huid tegen vorming van acné op korte termijn te ondersteunen. Geheim van het succes? U pakt de oorzaak rechtstreeks op natuurlijke wijze bij de bron aan!

Acnevus® is samengesteld uit Guggul- en diverse kruidenextracten. Deze ingrediënten staan bekend om hun ondersteunende werking bij acné. Ze hebben een goede invloed op de sebumproductie in de huid. De afscheiding daarvan kan worden beperkt en poriën kunnen minder verstopt raken. Door het verminderde risico op oxidatie verlaagt het risico op huidontstekingen.

Binnen enkele weken merkt u verschil: de acné kan verminderen en in veel gevallen zelfs volledig verdwijnen. Bovendien wordt uw huid ondersteund tegen littekens. Dankzij Acnevus® is de vorming van acné ook van binnenuit op een natuurlijke manier te remmen.

Werking

Acnevus® is samengesteld uit Guggul- en andere kruidenextracten die de lichaamsproductie van vetten verminderen. In de bloedbaan verlaagt het de cholesterolproductie en de triglycerides. In de huid vermindert Acnevus® de afscheiding van talg uit de talgklier, waardoor de kans op acné afneemt. Dit gebeurt door het remmen van ontstekende reacties van de huid als gevolg van diverse stressfactoren. Op deze manier kan het verstopt en ontstoken raken van de poriën worden vermeden. Het is opmerkelijk dat de klinische testen de beste resultaten toonden bij een vettige huid, al trad er bij de drogere huid ook verbetering op.

Acnevus® is verpakt in afgesloten flessen die 90 capsules bevatten, voldoende voor een maand gebruik. De ingrediënten in Acnevus® zijn tweeduizend jaar lang op een veilige manier gebruikt, in de Indiase traditie van de Ayurvedische geneeskunde. Er zijn geen bijwerkingen te verwachten. Heel zelden kan er bij gevoelige personen en beginnend gebruik, een ongemakkelijk gevoel in de darmen optreden. In de klinische testen toonde slechts 10 tot 20% van de patiënten een terugkeur van acné gedurende de drie maanden na de beëindiging van de behandeling. Indien de acné weer opkomt, kan de behandeling met Acnevus® gewoon weer hervat worden, maar dit zal per persoon afhankelijk zijn.

Acnevus® werkt op basis van het guggulextract, de hars van een kleine boom die groeit in de halfverlaten gebieden van India en Pakistan. Uit deze hars wordt een zeer sterk extract gemaakt, dat gegarandeerd 25 mg van de belangrijke guggulsteronen bevat, de exacte hoeveelheid die ook gebruikt wordt in de klinische tests. Alle andere geteste guggulproducten van andere fabrikanten hadden zeer lage hoeveelheden guggulsteronen. Ook bevat het extracten van wilde bes, de wortel van de Goldenseal, de Saw Palmetto bes, de bloesem van de rode klaver en brouwersgist. Deze staan bekend om hun heilzame werking bij het beheersen van acné.

Bij vrouwen heeft Acnevus® ook een verbeterde menstruatiecyclus aangetoond, zelfs een verminderde haargroei in het gezicht.