Nederlands (NL) German (DE)

RecoveryMatrix poeder

Bevordert de celvernieuwing en stimuleert de vetverbranding

Algemeen (Voorheen Plus)

Herstel, energie en gezond ouder worden.

RecoveryMatrix® is een goed product om het herstellende vermogen van ons lichaam te ondersteunen zoals we ons dat kunnen herinneren uit onze jeugd. Het herstellende vermogen, ook bekend onder de naam groeifactoren, is van belang gedurende ons gehele leven. Iedere inname geeft het lichaam een extra impuls tot celvernieuwing en ondersteunt het lichaam met o.a. de navolgende voordelen:

 

 

 

  • Verhoogt het energieniveau
  • Versterkt botten en maakt spieren soepel
  • Draagt bij aan een natuurlijke nachtrust
  • Ondersteunt herstel na ziekte
  • Stimuleert het immuunsysteem
  • Ondersteunt een strakke, gladde en zachte huid
  • Scherpt geheugen en concentratievermogen
  • Helpt tijdens stress-situaties 

Werking

’s Nachts hebben we onze natuurlijke afgifte groeifactoren. Die laten we liefst ongewijzigd. De twee meest optimale momenten om groeifactor-stimulatie toe te passen is een uur voor de lunch en een uur voor de warme maaltijd. Op deze momenten is de bloedsuikerspiegel laag. Van dat moment moeten we maximaal gebruik maken en dan het product gebruiken. Belangrijk is om daarna minstens een uur lang niets te eten. Na een uur eten is overigens niet verplicht! Maar niet eten gedurende een uur of langer verhoogt sterk de effectiviteit. Drinken mag wel als de drank weinig of geen suikers bevat, bijvoorbeeld thee of water. Koffie verhoogt de bloedsuikerspiegel en wordt derhalve afgeraden. Het product wordt opgenomen in de 12-vingerige darm. Hoe sneller de oplossing door de maag gaat, hoe beter de opname. Mensen zonder maag of met een maagring hebben alleen al daardoor een beter effect.

Voor een derde moment van de dag, of in plaats van voor de lunch of voor de warme maaltijd, kan men direct na het opstaan kiezen. Daarna de gebruikelijke activiteiten van het opstaan en dan pas ontbijten. Een vierde moment kan medio avond zijn. Gebruik van RecoveryMatrix® wordt echter medio avond afgeraden omdat dit al gauw te veel energie geeft. Hierdoor kan de nachtrust verstoord worden. RecoveryMatrix® gebruikers die toch een vierde dosering willen nemen kiezen dan liever VitalityMatrix® voor in de avond. Een alternatief is direct voor het slapen gaan. Als inname gedurende de dag lastig is, kan direct voor het slapen gaan een oplossing bieden. Laat daar geen tijd tussen zitten; als de werking begint ontstaat er teveel energie wat slapen bemoeilijkt. Drink ook niet te veel om ontwaken voor het toilet te voorkomen. Mensen die normaal slecht slapen lijken hierdoor wel een erg diepe slaap te krijgen en zijn wel tevreden over die toepassing.