Nederlands (NL) German (DE)

TerreMatrix poeder

Algemeen

Verwijderen van afvalstoffen uit lichaam en huid

Mineralen zijn essentieel voor het behoud van een goede gezondheid, het tegengaan van vermoeidheid, ondersteuning van de geheugenfunctie, een stevig skelet en een mooie, gezonde huid. Ze kunnen niet door ons lichaam worden aangemaakt en dienen derhalve in de voeding aanwezig te zijn.

TerreMatrix® is een Calcium montmorillonietklei, die uitsluitend natuurlijke micro-, macro en sporenelementen bevat. Het kan tekorten aanvullen. Het ondersteunt tevens het lichaam bij het verwijderen van zware metalen zoals kwikverbindingen, lood, arcenicum, cadmium, toxinen, pcb’s, zuren en andere afvalstoffen door ze te isoleren en via de natuurlijke weg af te voeren. Ook biedt het een minerale aanvulling voor gezonde botten.

TerreMatrix® heeft een basische pH van 8,5 waardoor verzuring, ook bij sporters, kan worden vertraagd. Door de extreme fijnheid van de deeltjes, tot wel één µm, is de opname goed en ondersteunt het de darmen. Het kan helpen om cellulitis te verminderen. In poedervorm is het goed als gezichtsmasker te gebruiken en helpt het om verontreinigingen te verwijderen uit de huid.

Werking

TerreMatrix is een bijzondere soort klei. Deze is in de wetenschap bekent onder de naam Calcium Montmorillonietklei. Deze naam dankt die klei aan de zeer bijzondere samenstelling en gelaagde opbouw. Helaas komt de klei maar op zeer weinig locaties in de wereld voor.

Door de klei tot extreem fijne deeltjes te vermalen kan het nagenoeg ieder plekje in ons lichaam bereiken en zich daar binden aan toxische stoffen zoals pesticiden en zware metalen. Zo kan het klieren ontdoen van belastende stoffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de schildklier die vaak door cadmium uit sigarettenrook veel minder effectief z'n werk kan doen. Maar uiteraard is dit van toepassing op nagenoeg alle klieren ons lichaam.

De kleinste deeltjes zijn minder dan een µm en wegen minder dan een nanogram. Deze "nanotechnologie uit de natuur" zorgt zo voor een chelatietherapie zonder dat er iets geïnjecteerd dient te worden in de bloedvaten. Het kost ook maar een fractie van de behandelingskosten van de reguliere chelatietherapie maar is minstens zo effectief.

De beste werking verkrijgt u als volgt;

U dient ten alle tijden de doseringen zeer langzaam op te bouwen om constipatie te voorkomen!

Neem een glazen fles, doseer de juiste hoeveelheid in schoon water en schud de fles. Neem diverse keren per dag kleine glazen met deze oplossing. Iedere keer schudden voor gebruik. Zo zal het lichaam gedurende de gehele dag bezig zijn met detoxificeren. Houd deze kuur gedurende minstens 3 maanden vol om een zeer complete ontslakking door te voeren. Bij ernstige klachten zoals slechte amalgaamvullingen, of zeker na een chemokuur, is het beter om de kuur uit te breiden tot 6 maanden. Neem TerreMatrix nooit op het zelfde moment als een chemokuur, daar het de werking van deze hoog toxische medijnen kan neutraliseren.

Tip!

Bij geplande inentingen of tandartsbehandelingen is het raadzaam om enkele dagen tevoren te beginnen gebruik van TerreMatrix. Dit helpt om de kwik die in de vullingen zit, maar ook in veel inentingsstoffen (als conserveringsmiddel), te binden voordat het zich in de hersenen kan hechten. Hiermee kan bij kinderen Autisme worden voorkomen, bij volwassenen geheugenproblemen of Alzheimer.

TerreMatrix als poeder kan ook uitstekend gebruikt worden voor het maken van een gezichtsmasker.

Neem daarvoor een soeplepel (±10g) TerreMatrix® en doe dit in een kleine kom. Voeg langzaam wat water toe en meng heel goed totdat alle deeltjes zich binden tot een kleverige massa. Smeer met twee vingers de pasta op het gelaat en wacht tot het droog is (±25min). Daarna afspoelen met lauw water. Het gelaat is nu zeer diep gereinigd, tot ver in de fijnste poriën, zonder enig chemisch middel. Gebruik hierna een vette crème zoals de SkinBalm.

Samenstelling TerreMatrix;

  • Calcium Montmorillonietklei
  • Totaal per verpakking: 400 gram
  • Dosering: 3 tot 6 maatschepjes per dag

  • Langzaam opbouwen!

  • 1 maatschep is ± 1 gram
  • Meng het poeder met water voor inname.