Nederlands (NL) German (DE)

Contactformulier

Algemene vragen en opmerkingen.
Alle velden met een (*) zijn verplicht.
Please type your full name.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

De NatuurApotheek
Weteringweg 14
2641 KM Pijnacker
The Netherlands

Tel: +31 15 361 44 77
Fax: +31 15 361 44 55

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30 u
Zaterdag en zondag: gesloten
 

Route

Routebeschrijving


Komende uit Den Haag
U neemt de A12 richting Utrecht, tot u voorbij de afslag Zoetermeer Centrum de afslag Zoetermeer/Pijnacker (afrit 7) tegenkomt. Op het einde van de afslag volgt u borden richting Pijnacker. Steeds de weg naar Pijnacker volgen tot u bij een rotonde komt. Daar volgt u richting (industrieterrein) "De Boezem" (rechtsaf), dus NIET RECHTDOOR. Nog voor het dorp Pijnacker ziet u een wit industrieterreinbord "De Boezem" naar links. DEZE NIET NEMEN, maar voorbij de bocht bij het volgende bord "De Boezem" wel linksaf slaan. Dit is de Boezemweg die op een T-splitsing eindigt, dan naar rechts en gelijk links de Weteringweg op. Dan ziet u aan uw rechter zijde op een gegeven moment (circa 200 m) nr: 14 met ons uithangbord.


Komende uit Utrecht
U neemt de A12 richting den Haag, tot u na de afslag Bleiswijk de afslag Zoetermeer/Pijnacker (afrit 7) tegenkomt. Op het einde van de afslag volgt u richting Pijnacker. Steeds de weg naar Pijnacker volgen tot u bij een rotonde komt. Daar volgt u richting (industrieterrein) "De Boezem" (rechtsaf), dus NIET RECHTDOOR. Nog voor het dorp Pijnacker ziet u een wit industrieterreinbord "De Boezem" naar links. DEZE NIET NEMEN, maar voorbij de bocht bij het volgende bord "De Boezem" wel linksaf slaan. Dit is de Boezemweg die op een T-splitsing eindigt, dan naar rechts en gelijk links de Weteringweg op. Dan ziet u aan uw rechter zijde op een gegeven moment (circa 200 m) nr: 14 met ons uithangbord.


Komende uit Rotterdam
U volgt de richting Den Haag A13, tot u rechts de afslag Pijnacker tegenkomt. Deze afslag nemen en dan steeds maar rechtdoor , zelfs rechtdoor door het dorp van Pijnacker tot over het spoor en dan links af. Dan bent u er bijna, want dan neemt u de tweede straat rechts. Dit is reeds de Boezemweg die op een T-splitsing eindigt, dan naar rechts en gelijk links de Weteringweg volgen. Dan ziet u aan uw rechter zijde op een gegeven moment (circa 200 m) nr: 14 met ons uithangbord.