Nederlands (NL) German (DE)

Magistrale bereiding van Orthomoleculaire preparatenIn het zelfzorgcircuit hebben, na de enkelvoudige vitamines en mineralen, combinaties en formules een hoge vlucht genomen. De behoefte van de orthomoleculaire geneeskunde gaat echter verder.

Voor menig patiënt is een zeer individuele formule gewenst. De orthomoleculaire farmacie biedt daartoe alle mogelijkheden. De NatuurApotheek beschikt over vrijwel alle grondstoffen waarmee de orthomoleculaire geneeskunde werkt. De voorschrijver bepaalt de samenstelling en dosering, Natuurapotheek zorgt voor de bereiding. Een individueel toegesneden formule betekent voor de gebruiker een beduidende vermindering van belasting. Sommige patiënten moeten wel tot dertig standaardtabletten- en capsules per dag slikken. Door uitgekiende combinaties en aangepaste doseringen kan onze apotheek zo’n bulk terugbrengen tot enkele capsules.

  •  Hoogwaardige orthomoleculaire standaard producten van diverse leveranciers.
  •  De NatuurApotheek levert in principe alle preparaten welke verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt.
  •  Voor de preparaten van een aantal merken/leveranciers rekenen wij op uw recept met 25% korting op de consumentenprijs > overzicht producten